Søg på husnummer:
Schultz-Esmark

To lokale bureauer fusionerer

Tommy Schultz har i mere end 25 år været feriehusudlejer ved Vesterhavet. I starten af 2017 solgte Tommy sit hjertebarn til ejerne af Esmark Feriehusudlejning, som har base i Bjerregaard og Søndervig. I dag har de to lokale bureauer fusioneret og intet mindre end 2.000 feriehuse udlejes nu fra Houvig i nord til Blåvand i syd. 

Man kan faktisk tale om, at to familier er blevet lagt sammen, hvilket bl.a. har medført en navneændring. Schultz Feriehuse er i dag at kende under navnet Schultz-Esmark. Anders Thygesen og Thomas Sørensen er de nye ildsjæle og drivkraften bag Schultz-Esmark. Fusionen positionerer Schultz-Esmark som Danmarks fjerde største udlejer.

Samme gode service
Trods nyt navn og nye ejere, så garanterer vi dig samme gode service. Måske har du også allerede bemærket, at vores kontorfacader har fået et nyt look i form af nyt logo. Men selvom vi nu hedder Schultz-Esmark, og vores flittigeTommy Og Anders medarbejdere på kontorerne er iklædt tøj med logo, ja så lover vi dig samme gode service som altid. Faktisk kalder vi det for grænseløs god service.

Værdier er vigtige
Hos Esmark i nord er gode værdier altafgørende, og de er nu også blevet indarbejdet i Schultz Feriehuse. Vi arbejder ud fra mottoet ”We Love People” og det betyder egentlig bare, at vi brænder for det vi laver, og at vores fornemmeste opgave er at servicere vores gæster og husejere på bedste vis.
Udover et stærkt motto, så er værdierne ansvar, fællesskab, passion og nærvær vigtige nøgleord. For hele teamet er værdierne ikke blot ord men et værktøj, som vi i dagligdagen omsætter til praksis. Det skaber resultater og grundlaget for et godt samarbejde mellem os og dig som husejer eller feriegæst.

2018
Forberedelserne til sæson 2018 er allerede i fuld sving, og der er spændende og nye tiltag på vej. I 2018 forventes det bl.a., at to nybyggede kontorer står klar i Blåvand og Vejers med tilhørende ejerværksted. I år har vi med succes åbnet det første ejerværksted i Houstrup, hvor alt tænkeligt værktøj, haveredskaber ogtrailere står til fri afbenyttelse for alle vores husejere.
Ligeledes skal det blive muligt at vaske gratis ved de nye kontorer. I 2018 vil feriehusene blive markedsført på samme hjemmeside, som skal sikre dig som husejer en endnu bedre belægningsprocent og indtjening.

Har du spørgsmål til os?
Er du i nærheden, så kig endelig forbi. Vi er altid klar til en snak - og der er selvfølgelig kaffe på kanden. 

Læs også mere om Esmark Feriehusudlejning HER

Logo Esmark

 

Søndervig - Lodbergsvej 18 - 6950 Ringkøbing

Bjerregaard - Sønder Klitvej 195 - 6960 Hvide Sande

www.esmark.dk